Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

sihirli küreler



tüy toplayıcı fırça seti



Plazma Küre Lambası Büyük Elektrikli Küre Statik Işık

ETKİLEYİCİ BİR DUYUSAL DENEYİM İÇİN GERÇEK 8 İNÇ KÜRESEL ÇAP. Yeni plazma top lambanızı kutusundan çıkardığınızda fark edeceğiniz ilk şey, elinizde ne kadar sağlam hissettirdiği olacaktır. Bunun nedeni, daha küçük elektrikli küre oyuncakların aksine, büyük plazma kubbe ışığımız, son derece içgüdüsel ve etkileşimli bir aydınlatma deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır - üstelik bütçeyi aşmayan bir fiyata!
ÖĞRENCİLERİNİZİN BİLİMLE İLGİSİ "PARLATIN". Fişle çalışan yıldırım kürelerimiz, kendisi ile çevresindeki gaz dolu küre arasında potansiyel bir fark oluşturmak için bir Tesla bobini kullanır. Sonuç, hem elle dokunmaya hem de hoparlör sesine yanıt veren büyüleyici bir statik elektrik ekranıdır: voltaj, akım ve yıldırım kavramlarını kimsenin güvenliğinden ödün vermeden göstermenin büyüleyici bir yolu.
HER YAŞINDAN ÇOCUKLAR İÇİN MÜKEMMEL HEDİYE. Son olarak, çocuklarınıza veya torunlarınıza bir sonraki doğum günlerine kadar kapatmayacakları bir hediye alın! Bulutsusu gece lambamız, tomurcuklanan küçük bilim insanınızı tüm arkadaşlarının kıskançlığı yapacaktır. Ve 90 günlük sınırsız garanti ile desteklendiğinden, piyasadaki en iyi statik elektrik kürelerinden birini satın aldığınızı bilmenin rahatlığını hissedebilirsiniz.
ÇOCUKLUK ANILARINI GERİ GETİRİN. Bu dekoratif el enerjisi bilyeli jeneratörlerle disko çağına geri adım atın. Evdeki herhangi bir odayı heyecanlandıran, elle üflenmiş cam yüzeyde renkli şimşek dansını izleyin. Ve dalları parmaklarınızın ucunda birleştiği ve dokunulduğunda daha parlak hale geldiği için retro yıldırım top oyuncağımız saatlerce bağımlılık yapan bir eğlence sağlayacaktır.
KARANLIKTA BÜYÜLENMEK. Elektrostatik plazma lav lambamız, zifiri karanlıkta göz kamaştırıcı derecede parlaktır. Çocuğunuz etkileyici canlı kırmızımsı-mor ışık akışlarıyla büyülenecek ve reaktif ses ayarıyla oynamayı sevecektir. Büyük elektron ampulleri, herhangi bir çocuğun yatak odası için mükemmel bir gece lambası veya yurt odanız veya ofisiniz için dekoratif destek sağlar!
Ana Özellikler

Yenilik tarzı plazma lambası
Küre, şık bir siyah tabanın üzerine yerleştirilmiştir
Renkli elektrik akımları dünyanın yüzeyinde dans ediyor
Cama dokunun ve şimşekler parmaklarınızın ucuna gelsin
Sese ve müziğe tepki verecek şekilde sürekli açık veya sese duyarlı modlar ayarlanabilir
Açma/kapama/ses anahtarı
Masada, bilim turunda veya partide kullanmak için ideal hediye
Boyut: 6" ampul, 5" x 5" x 10" boyunda

Paket içerir?
Plazma Küre
Kullanım Kılavuzu
AC Adaptörü





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar