Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

mekik çekme aleti



tüy toplayıcı fırça seti



Ters Mekik Aletleri Kullanıcı Yorumları:
👤 İlk 3-4 gün özellikle alt karın kaslarınızın ağrısından dolayı yatıp kalkarken güçlük çekebilirsiniz. Ama bu da zaten oradaki kasların çalıştığının bir göstergesi. Kol kaslarınız ve bacak kaslarınız da çalışıyor. Gerçekten çok güzel bir ürün. Ç**** Ç.

👤 Bir ay gibi bir sürede bir bedenden fazla belim inceldi. Bu ürünü bayanlara şiddetle tavsiye ederim. Ama söylendiği gibi karın kaslarını çokta çalıştırmıyor. Ama tam bir kalori yakma canavarı. Daha çok bel ve bacak bölgesi için faydalı. S***** T.


Tekerlek Mekik Aletleri

İleri seviye kişilerin kullanımı için tasarlanan tekerlekler uzun süredir kullanılan ve dayanıklı karın kasları için en önemli olan aletlerden biridir. Bu harekette dizleriniz ve tekerlek arasına vücudunuzu sarkıtırsınız. Vücudu düz tutabilmek için ise tüm karın, bel ve kalça kasları çalışır. Bu hareket oldukça zor ve ileri seviye bir harekettir. Bu hareket çelik gibi sağlam karın kaslarına sahip olmanıza ve belinizin kuvvetlenmesine imkan sağlar. 

Tekerlekli Mekik Aletleri Kullanıcı Yorumları:
👤 İki gündür kullanıyorum ve ilk çalışmada zorlanmış olsam da vücut alışıyor. Oturarak çalıştığım için zamanla omurgada rahatsızlıklar başlıyor. Doktorun sırt ve omuz kaslarının kuvvetlenmesi gerektiğini tavsiye etmesi ile sırt ve boyun bölgemdeki ağrılardan kurtulabilirim düşüncesiyle aldım. Gerçekten açıklamalarda belirtildiği üzere, hangi kasların çalıştırılabildiğini hemen fark ediyorsunuz. İ***** A.

👤 Ürün efsane. 3 yıldır spor yapıyorum. Karın bölgesi için spor salonunda yaptığım hareketleri hiç aratmadı. Powerlifting yapanlar bilir. Deadlift, squat ve bench pressin karnı çalıştırdığı kadar çalıştırıyor en az. Çok kullanışlı. Furkan  K.


Pilates Topu Mekik Aletleri
Pilates topu belinizi destekleyen yapısıyla mekik hareketini yapmanızı kolaylaştırır. Topun içindeki hava sayesinde omurga sağlığınızı korursunuz. Burada dikkat edilmesi gereken konu çok geriye yatmamaktır. Çok geriye yatılması durumunda özellikle aşırı kilolu ve yeni mekik çeken insanların dengesini sağlaması zorlaşır. Bu yüzden bele daha çok yük biner ve sakatlıklara davetiye çıkarılır. Pilates topu üzerinde yapılacak mekik hareketinde karın kasları gergin halde tutularak çok fazla yatmadan ve tam oturma pozisyonuna kalkmadan küçük hareketler yapılmalıdır. Bu aletler sayesinde hem daha kolay hem de daha hızlı çalışabilme imkanınız olur.

Pilates Topu Mekik Aletlleri Kullanıcı Yorumları
Karın kasları ve kalça için muhteşem bir ürün. Rahat bir zeminde uzun sürelerce egzersiz yapma imkanı sunuyor. Pilates topunun mekik çekme amacıyla kullanıldığını çoğu kişi bilmiyordur. Canan A.

Pilates ile birlikte artık karın kaslarımı da geliştirmeye başladım. Bu benim için harika oldu ve bel bölgemde sıkılaşacak gibi duruyor. Esila K.

Mekik Aletleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Karın kası yapmak istiyorsak mekik çekmek en önemli hareketlerden birisi olacaktır. Bu kısımda sizin için bu aletler hakkında çokça sorulan soruları derledik. İşte mekik aletleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Mekik aletleri işe yarıyor mu?
Bu alet çeşitleri normal mekik işlevini kolaylaştıran ve bel ağrılarını önlemeye yarayan aletlerdir. Normal mekiğe göre kolaylık sağlamaları, hareketin daha fazla tekrar yapılması manasına gelir. Normalde 20 mekik çekebilen kişi için alet kullanılarak yapılan sayı bunun 2 ya da 3 misli olabilmektedir. İlk başlarda etki etmiyor gibi görünseler de spor ile uğraşmayan kişiler için oldukça faydalıdırlar. Tekrar sayısı arttıkça karın bölgesindeki yanma hissi doğru yolda olduğunuzu gösterecektir.

Mekik aletlerinin fiyatları ne kadar?
Değişik markalarda ve farklı kalitede onlarca mekik aleti bulunmaktadır. Bu yüzden de mekik aletlerinin fiyatları değişkendir. Bir genelleme yapacak isek mekik aletlerinin fiyatları 25 TL ve 300 TL arasındadır.

Mekik aletleri nasıl kullanılır?
Mekik çekme aletlerinin farklı çeşitleri vardır. Bu çeşitlerin de kullanım tipi birbirinden farklıdır. Yukarıdaki kısımda sizin için tüm mekik aletlerinin nasıl kullanılacağını bir araya getirdik.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar