Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Daha Uzun ve Gür Saçlar için Secret Extensions



tüy toplayıcı fırça seti


Daha Uzun Ve Gür Saçlar İçin Secret Extensions!
Daha Uzun ve Gür Saçlar için Secret Extensions..
Sihirli Saclar ile herkezi büyüleyeceksiniz....

Daha fazla kabararık saç,
Daha havalı,
Daha moda...

Sık,
Belirgin,
Yoğun,

Daha hacimli ve daha uzundur.
Göz kamaştırıcıdır.
Çok Çekici ve şaşkınlık verici forma sahiptir.

Sihirli Saçlar başınızın şekline göre ayarlanabilir. Herkes için uygundur. Sık, belirgin ve yoğun gözükür. Adeta bir toka takmak kadar kolaydır. Kullanımı çok pratikdir.
Yıkanabilir, Kolaylıkla taranabilir, Kesip düzeltilebilir. Fön çekilebilir, düzeltilebilir veya mizample yapılabilir özellikte ve formdadır. Uzun ömürlü ve güvenlidir. Sihirli saçlar ile spor yapılabilir ve hatta yüzülebilir.

Renk Alternatifleri:
1- Kumral
2- Kahverengi
3- Sarı
4- koyu Kahve - Kahve & Siyah (kuzguni-kömür karası dışındaki siyah saçlar için )
5- Kömür- Kuzguni Siyah
6- Bakır Kızıl
7- Platin Sarısı
Ürün Boyu: 60 cm.
Dahada gür saçlar isterseniz üründen 2 adet aynı anda kullanabilirsiniz. Ufak bir tüyo daha: Ürünün 2 farklı rengini alarak saçlarınızda renk ve gölge yapabilirsiniz.




,



 

sihirli saç havlusu, sihirli saç hepsiburada, sihirli saç nasıl takılır, sihirli saç tokası nerede satılır, sihirli saç topuz tokası, sihirli toka saç yapımı, magic saç uzatma, saçları postiş yaptırmak, saçlarımı postiş yaptırmak istiyorum, postiş saç fiyatları, postiş saç modelleri, postiş saç nasıl yıkanır, postiş saç nedir, postiş saç kullanıcı yorumları, postiş saç ne kadar, postiş saç at kuyruğu, postiş saç ankara, postiş saç satın al, postiş çıtçıt saç aksesuarları, postiş saç nereden alınır, postiş saç boyanır mı, postiş saç bayan, postiş doğal saç, postiş saç, saç postiş çeşitleri, postiş çıtçıt saç,

Yorum Gönder

0 Yorumlar