Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Geri Masaj Sedye Spor Streç Ekipmanları Bel Desteği



tüy toplayıcı fırça seti



Sırt Masajı Sedye Duruş Düzeltici Kayropraktik Sırt Bel Desteği Sedye Germe Masaj Cihazı Ağrı Giderici
ağrı kesici için sırt sedye, sırt germe cihazı, çok seviyeli sırt desteği ve akupunktur noktalı masaj, alt ve üst kas ağrısı için duruş düzeltici ve spinal sedye

SIRT AĞRISI RAHATLATICI MASAJ SEDYE CİHAZI
HER ZAMAN SIRT AĞRISI MI YAŞIYORSUNUZ? GÜNDE SADECE 5-10 DAKİKA İÇİNDE BUNU ÇIKARIN!
Beliniz ve duruşunuz için önleyici bakım. Bilgisayarda uzun süreli kullanım, tüm gün oturma veya fiziksel aktiviteler içeren günlük aktiviteler, omurga ve duruş dengesizliklerine yol açabilir.


ÇOK SEVİYELİ TASARIM
Sırtınızı sağlıklı bir şekilde çalıştıracak üç farklı germe kemeri. KOLAY KURULUM: Her yaştan insan için tasarlanmıştır. basit kurulum ve kullanım kolaylığı. hafif ve taşınabilir. seyahat ederken, evde ve hatta ofiste size eşlik etmek için mükemmel!

 


FAYDALAR
Kronik sırt ağrısını hafifletir
Duruş dengesizliklerini düzeltir
Sırtın doğal eğriliğini geri yükler
Omuz ve sırt kasında esnekliği artırır
Fıtık, Şişkin Disk Ağrısı, Spinal Stenoz vb. Hafifletir.


BOYUTUMA UYGUN MU?
Her iki BackRight modeli de 'herkese uyan tek beden'dir, yani ne kadar uzun olursanız olun tam otururlar. Hust, sırtınızın altına koyarken rahat hissetmenizi sağlar.
 
ARKA SAĞ DOLAPLI OLMAYAN VEYA ARKA SAĞ DOLGULI MI?
Her iki model de mükemmel çalışıyor ve aynı işi yapıyor. Basitçe, daha rahat bir esneme için yastıklı bir his ve akupresür etkisi istiyorsanız BackRight Padded'ı seçin. Ancak sertliğe ve basınç düğümlerine aldırmazsanız, yastıklı olmayan versiyonu tercih edebilirsiniz.


 
BUNU NASIL KULLANABİLİRİM?
Ayarla ve Başla

Sırt sedyesini monte etmek için şu adımları izleyin: Yere diz çökün ve arka sedyenin arka ucunu dizlerinize yaslayın.

Kol, Sırt ve Bacak Germe

Sırt sedyesi uygun pozisyona getirildikten sonra sırt üstü uzanın ve karın bölgenizi hafifçe kasarken yavaşça nefes verin.

 Maksimuma Uzat

Farklı pozisyonlara yerleştirerek deney yapın ve hangi alanın en iyi rahatlamayı veya en derin gerilmeyi sağladığını görün. Her seferinde birkaç dakika sakince nefes alırken bu pozisyonda kalın ve bu gergin pozisyonda günde toplam 5-10 dakika toplamaya çalışın. Sırt sedyenin faydalarını optimize etmek için sırt bölgenizde gerginlik hissettiğinizde kullanın.

Masajı hissedin ve rahatlayın!





 

sırt desteği koltuk, sırt desteği trendyol, sırt desteği hepsiburada, sırt desteği a101, koltuk sırt desteği a101, sırt destek minderi araba, araç sırt desteği, ayakkabı sırt desteği, avansas sırt desteği, sırt destek bandı, sırt ve boyun desteği, bebek sırt desteği, beddo sırt desteği, bim sırt desteği, hasta sırt desteği, file sırt desteği, chopper sırt desteği,

Yorum Gönder

0 Yorumlar