Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

çift başlıklı epilasyon aleti fiyatları



tüy toplayıcı fırça seti



Epilasyon Aleti Satın Alma Rehberi
Epilasyon cihazlarının kullanım şekli, kadınların en çok merak ettikleri ve hakkında bilgi sahibi olmak istedikleri konular arasında yer almaktadır. Epilasyon işlemi yaptığınız sırada vücut sağlığınıza dikkat etmezseniz epilasyon işlemi yarardan çok zarar getirebilir. Bu yüzden uygun koşullara sahip olmadan epilasyon işlemlerine girişmemeniz tavsiye edilmektedir.

Ayrıca vücudunuzu da epilasyon işlemine en iyi şekilde hazırlamanız başarılı sonuçlara ulaşmanız için faydalı olacaktır. Örneğin eğer ıslak kullanıma sahip olmayan bir epilasyon aleti kullanıyorsanız bu durumda epilasyon uygulayacağınız bölgenin kuru olmasına özen göstermeniz gerekir.

Epilasyon işlemi sırasında kullandığınız epilatörü tüylerinizin çıkış yönünün tersi doğrultusunda kullanmanız ve yukarı doğru gezdirmeniz gerekir. Aksi halde tüyleriniz kırılır ve batık oluşumuna neden olur. Epilasyon aletiniz her ne kadar kaliteli olursa olsun bu durumda batıklardan kaçışınız mümkün olmayacaktır.

Tüyleri almaktan korkarsanız ve cihazı korkarak kullanırsanız canınız çok daha fazla yanabilir. Bu yüzden korkusuz bir şekilde epilasyon işlemine başlamanız tavsiye edilmektedir. Epilasyon aleti başlığındaki cımbızları çok kuvvetli dahi olsa cihazı hiç bastırmadan uygulamaya kalkarsanız tüylerinizin kökünden alamazsınız ve daha büyük acı hissetmeniz kaçınılmaz olur. Öte yandan iyice alayım diye cihazı çok bastırırsanız bu durumda da cildiniz tahriş olabilir. Epilasyon işleminde ideal baskıyı iyi ayarlamanız gerekmektedir.





 

epilasyon,epilasyon aleti,epilatör,2 in 1 epilasyon aleti, 2 başlıklı epilasyon aleti, 2in1 epilasyon cihazı, epilasyon aleti 2 başlıklı, ikili epilasyon aleti, iki başlıklı epilasyon aleti, 2 in 1 epilasyon aleti, 2 başlıklı epilasyon aleti, 2in1 epilasyon cihazı, epilasyon aleti 2 başlıklı, ikili epilasyon aleti, iki başlıklı epilasyon aleti, çift başlıklı epilasyon aleti, epilasyon aleti çift başlıklı, goldmaster 7159 2in1 epilasyon cihazı bıraon epilasyon aleti en ucuz epilatör n 11 epilasyon aleti philips ikili epilasyon aleti kaliteli epilasyon aleti philips 2 başlıklı epilasyon aleti braun çift başlıklı epilasyon aleti braun çift başlıklı epilasyon aleti fiyatları tek başlıklı epilasyon aleti 3 başlıklı epilasyon aleti braun 4 başlıklı epilasyon aleti 2 başlıklı epilasyon aleti braun çift başlıklı epilasyon aleti philips çift başlıklı epilasyon aleti arzum çift başlıklı epilasyon aleti braun çift başlıklı epilasyon aleti fiyatları arçelik çift başlıklı epilasyon aleti philips 2 başlıklı epilasyon aleti çift başlıklı epilasyon aleti fiyatları çift başlıklı epilasyon aleti epilasyon aleti çift başlıklı 3 başlıklı epilasyon aleti

Yorum Gönder

0 Yorumlar