Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Şikayet Var TikUcuz a Tazminat Ödedi Şikayetvar Yalanları ve Yalan Fake Hesaplar Şikayet Var.com Dolandırıcılık



tüy toplayıcı fırça seti

Kapıda Ödeme
 
Kapıda nakit ödeme siparişimi nasıl verebilirim?

Satın almak istediğiniz tüm ürünleri sepetinize ekledikten sonra "Satın Al" butonunu tıklayın. Açılan sayfada çantanızdaki ürünleri son bir kez kontrol edip her şey istediğiniz gibi ise, "Alışverişi Tamamla" butonunu tıklayın. Sonraki sayfada siparişini verdiğiniz ürünlerin ve siparişinize ait faturanızın gönderilmesini istediğiniz adres bilgilerini tanımladıktan sonra, "Devam" butonuna tıkladığınızda, ödeme sayfamıza yönlendirileceksiniz.

Bu sayfa, ödeme tipi "Kapıda Ödeme" olarak seçiniz.  Bu alanı seçtiğinizde sipariş tutarınıza otomatik olarak kapıda ödeme hizmet bedeli olarak 20 TL eklenecektir.

Kapıda kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz bulunmaktadır. Siparişini verdiğiniz ürünlerin ödemesini kredi kartınız ile yapabilirisiniz, Kargonuz kapınıza geldiğinde, siparişinizin ödemesini nakit ve kredikartı olarak yapabilirsiniz. 


 Kapıda ödeme ile verdiğim siparişin iadesinde, kapıda ödeme hizmet bedeli de iade ediliyor mu?


Kapıda ödeme ile satın aldığınız bir ürünü iade etmek istediğinizde, kapıda ödeme hizmet bedelinin iadesi yapılmamaktadır.

Alışverişi evinizden çıkmadan ve kapıda ödeme fırsatıyla yapmaya ne dersiniz?
tikucuz.com’da beğendiğiniz ürünleri satın alırken “Kapıda Ödeme” seçeneğiyle alışveriş yapma şansınız var! Beğendiğiniz elbiselerden spor ayakkabılara, oyuncaklardan kozmetik ürünlerine ve hatta kitaptan saate kadar tüm ürünleri tikucuz.com ayrıcalığı ve güvencesiyle kapıda ödeme yaparak satın alabilirsiniz.

Kargonuzu kapıda ödeme yaparak almak için, alışverişinizi tamamlarken ödeme bölümüne geldiğinizde “Kapıda Ödeme” seçeneğini işaretleyin. Ardından kapıda ödeme yapacağınız yöntemi seçmelisiniz; nakit ya da kredi kartı seçeneklerinden biriyle kapıda ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar