Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Hareket Sensörlü Led AYDINLATMA



tüy toplayıcı fırça seti

Hareket Sensörlü Led Aydınlatma
Hareket Sensörlü Led Aydınlatma 10'lu Çip Led ile daha fazla ışık ( Beyaz Işık ) Beyaz ışık
Alüminyum gövde Harekete duyarlı sensörlü Araç torpido içi, bagaj içi, araç garajı, dolap içi ve bir çok alan için uyumludur.
AAA 4 Adet Pil ile çalışır Piller dahil değildir

1. Yüksek verimli beyaz LED teknolojisini kullanın: yüksek verimlilik, güç tasarrufu, uzun ömür, radyasyon yok, enerji tasarrufu, çevre koruma, patlamaya dayanıklı, ışıldama, çeşitli yerlerde kullanıma uygun.
2. Ses kontrolü, dokunmatik ve düğmeler gibi geleneksel ve yaygın teknolojilerden farklı olan gelişmiş insan vücudu termal kızılötesi algılama ve indüksiyon teknolojisini benimser. Yüksek hassasiyet, parazit önleyici, sessiz, hızlı tepki hızı ve uzun algılama mesafesi özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda, herhangi bir radyasyon yaymaz, cihazın güç tüketimi çok küçüktür ve temassızdır, bu da insanların sağlığını en büyük ölçüde koruyabilir ve kazara mikrop bulaşmasını önleyebilir.
3. İnsanlar geldiğinde yanar, insanlar gittiğinde yanar: Optimize edilmiş indüksiyon kontrol tasarımı, insanlar geldiğinde ışıkları açabilir, otomatik olarak kapanmayı geciktirir, anahtarı kapatmaya gerek yoktur, enerji tasarrufu, endişesiz, artık endişelenme ister ışıkları kapatmayı unutursun, ister kendini özgürleştirirsin.
4. Dahili ışık algılama cihazı, gündüz ve gece durumunun otomatik olarak tanımlanması, gün boyunca otomatik bekleme, gece indüksiyon ışığı, enerji tasarrufu ve çevre koruma.
5. İnsanlaşmış görünüm tasarımı, zarif görünüm, şık ve ultra ince,
6. Makul yapı tasarımı, akıllıca gizli sabitleme, kurulum için vida yok.




Ürün Özellikleri
1. İndüksiyon yöntemi: insan vücudu kızılötesi indüksiyon
2. İndüksiyon kontrolü: dahili ışık sensörü, dahili sıcaklık kompanzasyon cihazı
3. İndüksiyon mesafesi: 3-5 metre içinde
4. LED ömrü: 50.000 saatten fazla
6. LED parlaklığı: 0.8-2W
7. Açık renk: beyaz ışık/sıcak ışık
8. Gecikme süresi: 15 saniye (insan vücudunun algılama aralığında algılanamamasından 15 saniye sonra ışık otomatik olarak kapanacaktır) Açılışta kendi kendine kontrol süresi: 15 saniye
9. Lambanın çalışma sıcaklığı: -10~50℃
10. İndüksiyon açısı: 120 derece
11. Ürün uygulanabilir çevre sıcaklığı ve nemi: -5 derece -38 derece
12. Uygulama kapsamı:
Gardıroplar, koridorlar, merdivenler, çalışma odaları, çocuk odaları, garaj kapıları, araba sandıkları, bahçeler vb. için uygundur.

Paket içeriği:
1 Adet Hareket Sensörlü Led Aydınlatma






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar