Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Beyzbol Sopası LED El Feneri



tüy toplayıcı fırça seti

Beyzbol Sopası LED El Feneri
Bir el fenerinden daha fazlasıdır, aynı zamanda etkili bir kendini savunma aracıdır. Kendinizi tehlikeli tehlikelerden koruyun. Kolluk kuvvetleri ve güvenlik personeli için idealdir. Yine de buna ihtiyacınız olacak. Araç sahibi için olmazsa olmaz bir araç. Her şeye hazır olun. Yolunuz .Kamp, yürüyüş, avcılık ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.Güçlü ve dayanıklı.Ağır hizmet, sert vuruşlu yapı.

Güç kaynağı: 49cm ve 41cm versiyonu için 4* AA pil. 36cm versiyonu için 3* AA pil. 36 cm şarj edilebilir versiyon için bir adet 18650 lityum iyon pil. (Pil ve şarj cihazı dahil değildir)
Çalışma süresi: pil kapasitesine bağlıdır
Parlaklık: 200-450 lümen(gerçek lümen, 3800 lümen veya 8000 lümen gibi diğer sahte ürünlere güvenmeyin, müşterilerimize asla yalan söylemeyiz)
Işın mesafesi: 100-200m
Gövde malzemeleri: alüminyum alaşım
Aydınlatma modları: Yüksek, Düşük, Strobe
Suya dayanıklılık seviyesi: IPX6, suda kısa süre kullanılabilir
Lamba ampulü: 50.000 saatlik kullanım ömrüne sahip yüksek güçlü LED
1x Beyzbol Sopası LED El Feneri büyük fener





 

led el feneri ampulü led el feneri aküsü led el feneri akakçe led el feneri bataryası led el fener led el feneri fiyatları led el feneri büyük boy pilli el feneri led el feneri çeşitleri led el feneri devresi led el feneri decathlon ledli el feneri en ucuz en güçlü led el feneri, büyük boy el feneri fiyatları, büyük boy el feneri, led ışıklı fener, led el feneri , küçük led el feneri, küçük ledli el feneri, led li el feneri, led el feneri mıknatıslı, led el feneri, led el feneri n11, led el feneri ne işe yarar, led el feneri özellikleri, led el feneri pilli,, led el feneri projektör pilli led el feneri, büyük pilli el feneri, led el feneri şarjlı, led el feneri tamiri, led el feneri tavsiye,, led el feneri toptan,, led el feneri uzun menzilli, led el feneri uzun mesafe, led el feneri üreticileri,, led el feneri ve elektroşok cihazı, led el feneri yapımı, led el feneri yedek parça, led el feneri yükle led el feneri yorumları ledli el feneri yapımı 100 watt led el feneri led el feneri 2500 metre mesafeli zoomlu 5000 lümen 3 led el feneri 4 led el feneri 5 led el feneri 7 ledli el feneri 9 ledli el feneri büyük el feneri pili büyük el feneri pilli büyük el feneri tamiri büyük el feneri yapımı büyük boy el feneri rüyada büyük el feneri görmek varta büyük el feneri kaliteli büyük el feneri büyük el feneri fiyatları büyük el fenerleri büyük el feneri şarjlı el feneri büyük boy en iyi el feneri çeşitleri dünyanın en büyük el feneri en büyük el feneri en iyi el feneri en iyi el feneri markaları en iyi el feneri hangisi en iyi el feneri tavsiyesi en iyi el feneri 2020 en iyi el feneri kaç lümen en iyi el feneri uygulaması android en iyi el feneri heider büyük led el feneri el feneri küçük büyük el feneri modelleri iyi bir el feneri nasıl olmalı en iyi el feneri programı android en iyi el feneri programi büyük pilli el feneri sarjli büyük el feneri en küçük el feneri el feneri ufak en iyi el feneri yorumları dünyanın en güçlü el feneri dünyanın en küçük el feneri hepsiburada el feneri

Yorum Gönder

0 Yorumlar