Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Masaj Aleti Yastığı Ovmalı Yastık Çift Motorlu Ürün İncelemesi



tüy toplayıcı fırça seti



Araçta kullanım için çakmak girişi kablosu mevcuttur. Vücut ağrılarını dindirmek için ağrılı bölgeye hafifçe bastırılarak kullanılır
Stresin azaltılması için boyun ve omuzlara uygulandığında çok etkili sonuçlar alındığını kullanıcılar özellikle belirtmektedirler. Derin doku masajı etkili ve sade bir şekilde uygulanabilmektedir.
Araba koltuğunda, ev koltuğunda ofis koltuğunda kolaylıkla kullanılabilir. Ürünü yatarak da kullanmak mümkündür. Ayak kaslarının rahatlatılması için ayaklarınızı cihazın üzerine yerleştirebilirsiniz.
Yoğun bilgisayar kullanan veya el işi ile uğraşan kişiler için de çok gerekli bir üründür. Yorgun eller ve avuç içleri için etkili masaj alınabilmektedir.


Titreşim değil Gerçek Yoğurmalı Masaj Etkisi.
İster ısıtmalı ister ısıtmasız
Human Touch teknolojisine sahip esnek ve kullanışlı masaj yastığı.
Human Touch Teknolojisi insan parmakları ile yapılan mesajı taklit eder.


Neden Shiatsu Masaj Minderi?
Yorgunluk, sinir, stres vb. hallerde, kaslarda laktik asit denilen bir tortu oluşur. Bu durumun istirahatle giderilmediği hallerde bu laktik asit şekere dönüşmediğinden kasların sertleşip, esnekliğini yitirmesine neden olabilir.
Shiatsu Masaj Minderi Ovma Masaj
Yeni Ovmalı Rolling masaj yöntemi ile sırttan bele kadar olan bölgeye yukarı aşağı hareketli ovma masajını uygular. Ovmalı masaj yöntemi uygulayarak kan dolaşımı düzensizliğine ve ağrılara tedavi edici özelliği olup vücudunuzu rahatlatacaktır. Masaj her gün en az bir defa yapılmalıdır. Önemli olan vücutta ağrılar oluşmadan masaj uygulanmalıdır. Böylelikle vücutta ağrı söz konusu olmaz. Kireçlenme ve kulunç oluşmasını önler
Renk: Kırımız


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar