Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

pilli sensörlü koridor aydınlatma



tüy toplayıcı fırça seti


Premium Hareket Sensörü Manyetik LED İç Mekan Aydınlatması
KARANLIKTA BAŞARISIZ OLMAK YOK!
Karanlıkta anahtarı açmak için uğraşmayı ve daha sonra kapatmayı unutmayı unutun. LitUp™ Hareket Sensörü LED ışığı, yolunuzu aydınlatmak için nihai çözümdür. Anında ışık için LitUp™ Premium Hareket Sensörü LED Işığını kesinlikle her yere takın. Evinizi sadece süper kullanışlı ve fütüristik hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda tonlarca enerji ve fatura tasarrufu sağlar.

ULTRA PARLAK LED IŞIK: Her bir armatürdeki inanılmaz 10 - 36 ultra parlak enerji tasarruflu LED (150 lümene kadar), beklenen ışık miktarıyla sizi şaşırtacak ve bu gece açma tehlikelerini görmek için tam da doğru. Evinizdeki karanlık alanlar için mükemmel aydınlatma.


 
AKILLI HAREKET SENSÖRÜ: 10ft/3m, 120° aralığında hareket algılandığında otomatik olarak ve anında açılan PIR sensör teknolojisi ile akıllı donanımlı. 20 saniye hareketsizlikten sonra otomatik olarak kapanır. Tek düğme kontrolü ile 3 mod mevcuttur: 1. Her zaman açık, 2. Hareket algılama modu 3. KAPALI.

YÜKSEK KALİTE TASARIM: LitUp™ Premium Hareket Sensörü Işık, alüminyum alaşımlı kasalardan yapılmıştır, ucuz plastik armatürlerden değil, onları son derece dayanıklı ve şık kılar.

USB ŞARJ EDİLEBİLİR VE BÜYÜK PİL KAPASİTESİ: Işık, USB kablosuyla kolayca şarj edilebilen yerleşik 1000 mAh büyük kapasiteli pile sahiptir. 2 saat içinde tamamen şarj olduktan sonra Hareket Sensörü Modunda 1 aya kadar dayanabilirler. Pil değişimi gerektirmez, enerji ve maliyet tasarrufu sağlar.

KOLAY KURULUM VE GENİŞ KULLANIM: Birlikte verilen 3M çift taraflı yapışkan manyetik şeritler ile hareket sensörlü ışığımız aletsiz, vidasız, delmesiz, pahalı kablolama gerektirmeden birkaç saniye içinde kolayca kurulabilir. Manyetik şeridin üzerindeki yapışkan bandı soyun ve ışığı dolap, yatak odası, gardırop, kitaplık, bodrum, kiler, koridor, merdiven, mutfak vb. istediğiniz yerlere monte edin.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar