Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sixpad Abs Resmi Satış Sitemizden Bilgi Alabilir Sipariş Verebilirsiniz



tüy toplayıcı fırça seti

Sixpad Özellikleri
Kalem pil ile çalışmaktadır.
Üç ayrı parçadan oluşmakta olan set içerisinde kol ve bacak kaslarını çalıştırmak için iki parça ve göbek kaslarını çalıştırmak için ayrı bir parça bulunmaktadır.
Ufak titreşimler yayarak kasların uyarılmasını sağlamaktadır.

Dört ayrı program seçeneği ile kullanılmaktadır.
Ayarlanabilir hız seviyesi sayesinde farklı hız seviyelerinde kullanılabilir.



Sixpad Çalıştırma Şekli
Sixpad ürününü nasıl çalıştırılır ve kullanılır sorusuna gelince, pakette 3 tane ürün yer alacaktır. Bunun nerede kullanılacağına önce karar vermeniz gerekir. Göbek ve kollar daha yaygın takılan yerlerdir. Bu yerlere ürünü yapıştırarak çalıştırmaya başlamanız gerekir. Titreşimle kaslarınız çalışmaya başlar ve hızını ayarlarsınız. Günde 1 kere 20 dakika kullanıldığında etkisini bir süre hissettirir. Paketteki yazılara dikkat etmek gerekir.





Sixpad Neden Avantajlı
Elbisenin altından görünmeden kullanılan bu ürün kitap okurken, farklı şeylerle uğraşırken rahatlıkla kullanım fırsatı verir. Yani dışarıdan görüntülenme korkusu olmadan rahatça cihazı yapıştırıp kullanabilirsiniz. Ayrıca ekstra çok fazla bir şey yapmadan kas yapabilirsiniz.

Sixpad ürününde bir tane de kol ve bacaklar için cihaz ve de bir de göbek- karın alanında uygulanmak üzere cihaz yer alır. Farklı bölgelere odaklanarak kullanmak mümkündür.



Sixpad Cihaz Hakkında
Sixpad, son derece kolay şekilde kullanılmaktadır ve donanım bakımından da birtakım özeliklere sahiptir: Cihaz 4 programlı şekilde üretilmiştir. Hızı isteğe göre artırılıp azaltılabilir. Pille çalışması nedeniyle pratik şekilde uygulanabilir. Pil bittiğinde değiştirilerek devam edilir. Çalıştırılırken titreşimle kasları uyarıcı etki yaratır.  Set içinde 3 parça vardır.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar