Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Medilix Ovmalı Isıtmalı Masaj Minderi Ürün İncelemesi



tüy toplayıcı fırça seti



Hem aracınızda (çakmak girişi ile) hem de ofis ve evinizde kullanabileceğiniz
kızılötesi ısıtma teknolojili harika bir boyun masaj aleti.
Titreşim değil Gerçek Yoğurmalı Masaj Etkisi.
İster ısıtmalı ister ısıtmasız Human Touch teknolojisine sahip esnek ve kullanışlı masaj yastığı.
Human Touch Teknolojisi insan parmakları ile yapılan mesajı taklit eder.
Kızılötesi ısıtma ile rahatlama sağar
Ultra sessiz masaj



Araçta kullanım için çakmak girişi kablosu mevcuttur. Vücut ağrılarını dindirmek için ağrılı bölgeye hafifçe bastırılarak kullanılır
Stresin azaltılması için boyun ve omuzlara uygulandığında çok etkili sonuçlar alındığını kullanıcılar özellikle belirtmektedirler. Derin doku masajı etkili ve sade bir şekilde uygulanabilmektedir.
Araba koltuğunda, ev koltuğunda ofis koltuğunda kolaylıkla kullanılabilir. Ürünü yatarak da kullanmak mümkündür. Ayak kaslarının rahatlatılması için ayaklarınızı cihazın üzerine yerleştirebilirsiniz.
Yoğun bilgisayar kullanan veya el işi ile uğraşan kişiler için de çok gerekli bir üründür. Yorgun eller ve avuç içleri için etkili masaj alınabilmektedir.



 

medilix boyundan askılı ovmalı masaj yastığı a plus life boyundan askılı ovmalı masaj yastığı ovmalı boyun masaj yastığı relax ovmalı masaj yastığı ovmalı masaj minderi ovmalı masaj minderi fiyatları ovmalı masaj ovmalı masaj aleti medilix ovmalı masaj yastığı en ucuz ovmalı yoğurmalı masaj yastığı ovmalı masaj şiltesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar