Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Usb Şarjlı Şaç Sakal Tıraş Makinesi



tüy toplayıcı fırça seti



Usb Şarjlı Şaç Sakal Tıraş Makinesi
Kesintisiz Kullanım İmkanı
8 saatlik tam şarj ile Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi 40 dakika boyunca kablosuz olarak kullanılabilir. Bu sayede tek çalıştırmada uzun süreli ve daha fazla alanı tıraş etme keyfini çıkarabilirsiniz.

Kablolu ve Kablosuz Kullanım Seçeneği
Prize takılı olarak kablolu kullanım yapabileceğiniz gibi şarjlı bir şekilde kablosuz olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede kablonun takılması, yetişmemesi, dolanması gibi sorunla olmadan tıraş olabilirsiniz.


Powerbank Şarj Avantajı
Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi kolay bir şekilde powerbank ile de şarj edebilirsiniz. Bu sayede priz olmayan bir yerde bulunuyorsanız bile kullanım yapabilirsiniz. Yolculuklar için ideal seçenektir.

Kesim Tarakları
1, 2, 3, 4 mm’lik 4 farklı kesim tarağı bulunan Tıraş Makinesi istediğiniz kalınlıkta saç ve sakal tıraşı olmanızı sağlar. İstediğiniz saç ve sakal modeline evde sahip olabilirsiniz.

Uzun Süreli Dayanıklılık
Paslanmaz çelik bıçakları aşınmalara, darbelere ve yüksek ısıya karşı uzun süre dayanıklı kalan Ipone IP-1006 Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi ile uzun ömürlü kullanım yapabilirsiniz. Bu sayede kullanım esnasında endişelenmenize gerek yoktur.

Ergonomik Tasarım
Oldukça küçük bir boyuta sahip olan Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi kolayca taşınabilir. Aynı zamanda oldukça az yer kapladığından istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede diğer eşyalarınıza daha fazla yer ayırabilirsiniz.


Kullanım Alanları; Saç Tıraşı Sakal Kısaltma Ense Tıraşı

Paket İçeriği
1 Adet Usb Şarjlı Şaç Sakal Tıraş Makinesi
4 Adet Kesim Tarağı 1 - 2 - 3 - 4 MM
1 Adet Temizleme Fırçası
1 Adet Yağdanlık DOLU
1 Adet Şarj Adaptörü
1 Adet USB Şarj Kablosu

(ipone ip 1006 ipone ip-1006)




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar