Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

pilates çemberi kapıda ödeme



tüy toplayıcı fırça seti



Kas gücünü geliştirmenin, dayanıklılığı, dengeyi ve doğru duruşu geliştirmenin en iyi yolunu mu arıyorsunuz ama ofisinizde sıkışıp kaldınız mı?
ARTIK HAYIR HAYIR!
En yeni ve en etkili ev ekipmanımızla tanışın - Yoga Circle Pilates Sports Magic Ring!
Hayal edin, çok geç kalkın ve yatağınızın yanında bu Yoga Circle Pilates Spor Sihirli Yüzüğüne sahip olmaktansa spor gününüzdeki görevini yerine getirmeyi unutmanın kesinlikle gününüzü kurtaracağını hayal edin!


Profesyonel Pilates Çemberi Özellikleri:
BU KALKIŞ BÖLGELERİNİ TONLAYIN VE SIKILAŞTIRIN: özellikle İÇ VE DIŞ KALINLARINIZDA, üst kollarınızda, kalçalarınızda, kalçalarınızda ve boynunuzda. Bir uyluk ustası gibi ama daha iyi.
DÜZENLENİN VE GÜÇLENDİRİN: Pilates, evde veya seyahatte düzenli olarak egzersiz yaptığınızda kas tonunuzu ve formunuzu geliştirir. Yeni başlayanlar için veya en yoğun spor eğitimi koşullarında erkekler ve kadınlar için çalışıyor.
POSTUNUZU MÜKEMMELLEŞTİRİN: kas gücünü geliştirmek, vücut farkındalığını artırmak, dayanıklılığı, dengeyi geliştirmek ve doğru duruşu geliştirmek isteyenler için mükemmel. Kollara, popoya veya şekillendirilmesi gereken diğer alanlara odaklanın.
HAFİF TAŞINABİLİR VE TAŞIMA ÇANTASI İLE GELİR: Seyahat için mükemmeldir, hafiftir (halka çelik değildir) düz durur ve çok az hacim ekler. Sahip olunması gereken Pilates aksesuarlarından biri. Reformcuya harika bir katkı. 14 inçlik döngü.


16" Yoga Pilates Halka Egzersiz Egzersiz Fitness
Bu pilates halkası, üstün eğitim deneyimi, üst kollar, kalçalar, ganimet ve boyun için geat vermek için güçlü fiberglas ve 2 kaymaz EVA tutamakla üretilmiştir.
Yoga Pilates Halka Egzersiz Egzersiz Fitness Özellikleri:
Yoga, Pilates ve direnç antrenmanı için ideal olan 16 inçlik fitness halkası.
2 kaymaz EVA tutamak, rahat ve güvenli konumlandırma sağlar.
Güvenilir güç ve performans için yüksek kaliteli cam elyaf.
Ergonomik eğri vücut şeklinize mükemmel uyum sağlar.
Üst kollar, kalçalar, ganimet ve boyun için harika.


Yorum Gönder

0 Yorumlar