Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Nasıl Aşık Olunur, Aşk Nedir Ve Aşık Olmak Üzerine...



tüy toplayıcı fırça seti

Aşk kadının ve erkeğin varlığından bu yana süregelmiş bir etkileşimdir. İnsan aşık olduğunda hayatı artık iki kişilik yaşamaya başlar. O kişiyle gelecek hayalleri kurar ve ona bağlanır. Aşık olmak, aşk nedir tam olarak tanımı yapılamayan bir olgudur. Tamamen içten gelen hiçbir maddiyatla sahip olunamayacak bir duygudur. Nasıl aşık olunur sorusu ise kesin bir cevabı yine bulunmamakla birlikte şu şekilde sıralanabilir; 


Nasıl Aşık Olunur, Aşk Nedir Ve Aşık Olmak Üzerine... 1) Hayata Farklı Bir Gözle Bakılmaya Başlanır

O kişi hayatınıza girdikten sonra dünya göze daha farklı ve güzel görünmeye başlar. Dünya görüşü, insanlara yaklaşım, huylardaki farklılıklar gibi hayatınızda pek çok şey değişebilir. Böyle olunca insan çoğu zaman kendisini tanıyamaz ve nasıl aşık olunur, acaba aşık mı oluyorum diye sormaya başlar. 



2) Durduk Yerde Mutluluk Krizlerine Girilir

O sizinle ilgilenince sizinle konuşunca hatta size bakınca bile içinizde kıpırtılar olur bir anda mutluluğa boğulursunuz. Eğer aşık olduğunuza hala inanmıyorsanız gözlerinizin her yerde onu aradığını hatırlayıp tekrar düşünün. O kişi eğer sizi mutluluk krizlerine sokabiliyorsa aşık olmaya başlamışsınız demektir.



3) Ondan Haberler Beklemek

Telefona beş dakikada bir bakmak, sürekli ondan gelecek bir haber beklemek de aşka dahildir. Aşık olmaya başladığınızda bir haberini almak veya sesini duymak bile sizin için çok çok önemli olmaya başlar. Eğer düşünmekten ve haberlerini almaktan en çok hoşlandığınız kişi oysa aşık olmuşsunuz demektir.



4) Vakit Geçirmekten Hoşlanmak

Vakit geçirirken zamanın yetmediği, yanındayken bile özlediğiniz kişi aslında tam da aradığınız aşk olabilir. 

Aşık olduğunuz insanla vakit geçirdiğinizde ayrılmak istemez, mutluluğuna mutluluk katar. Böylece aşık olmak kaçınılmaz olur. 

Aşık olmak karşılıklı olduğu sürece sizi mutluluğa boğar ancak tersi olduğunda da hayatı zindan edebilir. Bu yüzden aşık olduğunuzu anlamak çok güç değildir. 

İnkar etmek de pek fazla işe yaramaz, kabullenmek daha mantıklıdır.



5) Anılarda Yaşamak

Birlikte yaşadığınız anılar sizin en kıymetli servetiniz olmaya başlar. Aşk nedir, nasıl aşık olunur diye merak ettiğinizde hemen anılara bir göz atarsınız. Gece yastığınıza baş koyduğunuzda kafanızın içinde dolaşan anılar size mutluluk verir. Böylece aşk sizi içine biraz daha içine almış olur.


Nasıl Aşık Olunur, Aşk Nedir Ve Aşık Olmak Üzerine... 6) Gelecek Hayalleri
Geleceğinizde sadece onun olmasını istersiniz. Sizi ondan başkasının beğenmesi bile anlamsız gelir. 

Gelecek hayallerinizin başkahramanı o kişi olur. Böylece aşk tüm dünyanızın ortasına yerleşir. 

Ailenizle tanışsın, siz onun ailesiyle tanışın, iş daha fazla ciddileşsin istersiniz. Hayatınızı o kişiden başkasıyla birleştirmeyi düşünmez hep bunun gerçek olması için dua edersiniz. 

Nasıl aşık olunur sorusunu geçer, artık tamamen aşkla yaşarsınız. Eğer aşk karşılıklıysa da mutluluğunuz katlanarak sürer.

Aşık olmak size hep farklı şeyler yaşatır. En çok onun sayesinde mutlu olur en çok onun için üzülürsünüz. Gerçek duygular ve hayaller sizi hep aşkın daha da içine çeker. Aşık olmak ve onunla ilgili pek çok hayal kurmak da kaçınılmaz olur. Her gün daha fazla bağlanmanız da elinizde olmayabilir.






























































































































































Yorum Gönder

0 Yorumlar