Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

kedi yüz kaşıma aparatı



tüy toplayıcı fırça seti

 

[Cat Self Groomer]: bu kedi duvar fırçası, kedinin yaşam tarzına göre tasarlanmış kediler için kendi kendini bakım yardımcısıdır, gevşek saçları çıkarmanıza ve toplamanıza yardımcı olur. Kedin çok keyif alacak
[Rahat ve yumuşak]: çevre dostu yumuşak plastik kıllardan yapılmış, kürkün ağrılı bir şekilde çıkarılması veya kedinin cildini çizmeden nazik masaj ve bakım sağlar.
[Kurulumu kolay]: masaj tarağı, iki montaj yöntemiyle (vidalar veya çift taraflı bant) düz duvar veya köşe yüzeylerine kolayca monte edilebilir. Neredeyse tüm duvar köşelerine veya masa bacaklarına uyar.
[Zamandan tasarruf edin]: kedi duvar köşe fırçası, gevşek ve dökülen saçları kolayca çıkarmanıza ve toplamanıza yardımcı olur. Bu yüzden artık dökülen saçları temizlemek için rahatsız etmeyin, evinizi temiz tutun.

Kediniz Yüz Ovmayı Seviyor mu?
Kediler bu köşe bakıcı yüzünden akıllarını kaybediyorlar! Duvarınıza yerleştirin. Mobilyalarınıza veya girişlerinize yerleştirin. Kediler, kokularını işaretlemek ve stresi azaltmak için yüzlerini buna sürtmekten hoşlanırlar. İçinde bir kedi nanesi kesesi var ve kediniz için harika bir masaj oyuncağı olacak! Kediniz size daha sonra teşekkür edecek.
FAYDALARI
Gevşek kılların alınmasına ve toplanmasına yardımcı olur.
Kediniz güzel bir masajın tadını çıkarabilir.
Kediler kendilerini ovuşturmayı severler ve kedi nanesi severler, ikisini de birleştirdik!
Köşelere ve duvarlara montajı kolaydır (3M yapışkan şeritler dahildir)
Daha Fazla Satın Alın, Daha Fazla Tasarruf Edin ve evinizde birden çok yerde kullanın.






Yorum Gönder

0 Yorumlar