Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Slim N Lift Beden Seçimi Nasıl Yapılır?



tüy toplayıcı fırça seti


Slim N Lift Beden Seçimi Nasıl Yapılır?

Sadece erkeklere özel olarak slim n lift baklava dilimli korse Avrupa’da milyonlarca satış yapmış bir korsedir. Slim n lift baklava dilimli korseyi alıp kullandığınızda iki beden kadar incelmeniz mümkün! Daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve daha kaslı biri olarak gözükmek için atlet korse olan slim n lift korseden yardım alabilirsiniz. 

Slim n lift korse yapısı gereği hiçbir şekilde vücut da toplanma yapmaz. Kolayca yıkanabilmektedir. Slim n lift korse beden arayışına girmeden önce farklı renk seçenekleri hakkında araştıra yapmadan önce manyetik bel korsesinin size hangi beden de olacağını araştırınız. Bunu sadece ve sadece bir mezura yardımı ile yapabilirsiniz.

Beden seçiminde tek yapmanız gereken göbek etrafını bir mezura yardımı ile ölçebilirsiniz.




Ölçüm sonrası çıkan sonuç atlet korse beden seçimidir.

Beden (M) : 80-90 cm,

Beden (L) : 90-100 cm,

Beden (XL) : 100-110 cm,

Beden (2XL) : 110-120 cm,

Beden (3XL) : 120-130 cm’dir.

Beyaz ve siyah renk seçeneği mevcuttur. Daha detaylı bilgi alabilmek için http://magicatletkorse.kapidanakitodeme.com/sitesini ziyaret ediniz.

slim nlift sipariş, reklamlardaki erkek korsesi, erkek atlet korse yorum, zayıf gösteren atlet, erkek korse nerede satılır, kaslı gösteren vücut kiti, erkek korse eczane, erkek göbek korsesi işe yarıyor mu, slim n lift erkek korse, atlet korse kullananlar, erkek korse ekşi, vücudu kaslı gösteren atlet, erkek korse ankara,

Yorum Gönder

0 Yorumlar