Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Siyah nokta giderici maske tarifi



tüy toplayıcı fırça seti

Siyah noktalar diğer sivilcelerden biraz farklıdır ve giderilmesi, temizlenmesi oldukça zordur. Aklınıza gelen, duyduğunuz ve denediğiniz tüm maskeleri ve yardımcı ekipmanları unutun ve bu maskelerden size en uygun olanını seçin. 

İşte birbirinden etkili siyah nokta savar maske tarifleri…

1. Maske Tarifi
Bir adet sulu domatesi ezip ince bir tülbentten süzün. Sonra bu domates suyunun içine 1 tatlı kaşığı gliserin veya onu bulamadıysanız asilbent tentürü ekleyip iyice karıştırın. Bu karışımı bir şişeye doldurarak istediğiniz zaman siyah noktalarınızın üzerine sürün kullanabilirsiniz.
 

2. Maske Tarifi
Bir tutam ayrık otu ve bir tutam kırlangıç otunu beş bardak su ile birlikte kaynatın. Bu kaynamış otları suyun içinde bir gece bekletin ve şişelere doldurun. Ertesi günden itibaren siyah noktalarınıza bu suyu tonik uygular gibi uygulayabilirsiniz.

3. Maske Tarifi
1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1,5 tatlı kaşığı kili bir kabın içerisinde iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüzde siyah noktaların olduğu bölgeye ince bir tabaka halinde sürün. 35 ve 40 dakika bekleyin. Daha sonrasında ise yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Ve yağsız bir nemlendirici sürün. 
Cildinize bu maskeleri uyguladığınızda göreceksiniz ki bebek cildi gibi olacak ve siyah noktalardan kurtulmuş olacaksınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar