Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

İlişkiyi mahveden 7 hareket



tüy toplayıcı fırça seti

Yaşadığınız ilişkiyi sağlıklı sürdürebilmek ya da bitirmek sizin elinizde. Çoğu zaman belki de farkında bile olmadan yaptığınız bazı davranışlar, ilişkinizi zehirleyebilir. Klinik Psikolog Mehmet Başkak, ilişkileri zehirleyen 7 davranışı anlattı.
 


KURCALAMAYI BIRAKIN:Partnerinizle ilgili birşeyleri onun haberi olmadan karıştırmaktan vazgeçin. Bir ilişkiye en çok zarar veren şey güvensizliktir.Sevgilinizin Instagram'da hangi fotoğrafları beğendiğini araştırmaktan vazgeçin.Sevgiliniz Whatsapp’ta online mi Facebook’ta kime yorum yazmış, kim ona yorum yazmış takibinden vazgeçin.Ayrıca, bir kadının çantasının asla karıştırılmaması gerektiğini de aklınızdan çıkarmayın.Bir şey size ait değilse, uymanız gereken basit bir kural var: Ona dokunmayın.Güvensizlik güvensizliği doğurur.

Şayet romantik ilişki yaşadığınız biri varsa, beraber olduğunuz bu kişiye güvenin. Sevgilinizin sizinle gönül eğlendirdiğini düşünüyorsanız ya da ona güvenmiyorsanız, yapmanız gereken şey bu ilişkiyi devam ettirmek için sizi motive eden şeyleri ve güven konusunu gözden geçirmek. Eski sevgililerinizin yaptıkları yanlışlar üzerinden, yeni sevgilinizi yargılamayın ve onu cezalandırmayın.Partnerinizin arkasından işler çevirmeyin. Bu, sağlıklı bir ilişkide olmaması gereken ve sadece partnerizin size duyduğu güveni zedeleyemeye yarayacak bir davranış.
KISKANÇLIK YAPMAKTAN VAZGEÇİN:Partnerinizin beraber olduğu kişi sizsiniz, değil mi?Partneriniz ne zaman bir akşamı arkadaşlarıyla dışarıda geçirmek istese ya da iş arkadaşlarından biriyle öğle yemeğine çıksa, kıskançlık yaparsanız, başka birinin olma ihtimali ortaya çıktığında sizinle sağlıklı bir iletişim kurma yolunu ona kapatmış olursunuz.Gerçekten sakin olun.Güvensizlik duygularınızı kontrol altında tutun. Sevgilinizi kıskanıyorsanız, sevgilinize onu kıskandığınızı söyleyin ve bunun nedenlerini açıklamayı deneyin. Bir ilişkide sağlıklı iletişim kurmanın çok büyük öneme sahip olduğunu siz de göreceksiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar