Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Rossmann Wellness Beauty Körperpeeling Peeling Yorumları



tüy toplayıcı fırça seti

rossmann-wellness-beauty-korperpeeling-peeling-yorumlari
rossmann wellness beauty korperpeeling peeling yorumlari

Sadece Rossmann mağazalarında satılan Wellness & Beauty markası, duş ve banyo ürünleriyle ilgimi fazlasıyla çekiyor. Uzun bir süredir kullandığım bu vücut peelingi ise, büyük ve şaşalı markalardan hiç de farkı olmayan ve hatta içerik olarak onlardan daha iyi seviyede yer almayı başaran oldukça iyi etkide bir ürün. Kozmetik dünyasında bilinen ve popüler isimlerden çok daha iyi kalitede olmasına rağmen, marka yeterince reklam yapmadığı için bileni fazla yok. Bu yüzden blogda özellikle bahsetmek isteyerek Rossmann Wellness Beauty Körperpeeling Peeling yorumlarımı bu konuda derledim.




rossmann-wellness-beauty-peeling-korperpeeling-yorumlari-kullananlar
rossmann wellness beauty korperpeeling peeling yorumlari

Duş ürünlerinde farklı kozmetik ürünlerini ve markalarını denemeyi seviyorum. Zaten koştur koştur bir gün yaşıyoruz ve gün sonunda da keyifli bir duş içinde neden yeni ürünler denemeyeyim ki gibi değişik bir psikoloji içerisine giriyorum. Özellikle kokularından dolayı vücut temizleyici ürünlerini sıklıkla değiştirerek kullanıyorum. Çünkü eğlenceli ^^


Bu peeling çoğu peeling gibi "ölü hücrelerden arındırır ve onları cildinizden uzaklaştırır" hikayesini bize sunsa da aslında böyle bir olay yaratmıyor. Çünkü bu tarz ürünler hafif taneciklere sahip olduğu için gerçek anlamında bir "peeling" yani soyma işlemi vermiyor. Türk kültüründe gerçek bir peeling = kese olayıdır. Onun gibi derin bir temizlik beklemek yanlış. Bu tarz duş ürünleri hafif yapılı, kullanması keyifli, olsa da olur olmasa da olur kıvamında. Yani bu ürün olmazsa, "eyvah ölü derilerimle beraber yaşıyorum" kaygısı olmamalı. Duş esnasında güzel kokular yayması ve vücuda belirgin bir yumuşaklık sağlıyor oluşu ile kullanımını keyifli kılıyor, hepsi bu. Bu özellikler için de çok paralar dökmektense uygun fiyatlı ürünleri sıklıkla deniyorum. Rossmann mağazalarının duş ürünleri reyonunda son derece ekonomik fiyatlarla iyi ürünler bulabilirsiniz. Özellikle de Rossmann markasının kendi ithal Alman ürünleriyle hem cüzdanınızı hem keyfinizi pek âlâ buluşturabilirsiniz.


- Rossmann Wellness Beauty Peeling içerik -
rossmann-wellness-beauty-peeling-icerik-korperpeeling-yorumlari-kullananlar-blog
rossmann wellness beauty peeling içerik
Wellness Beauty, peeling konusunda farklı çeşitlere sahip. Bendeki olan "Tea Olive" olarak geçiyor, yani çay ve zeytin çeşidi olanı. Çay olarak yeşil çaydan bahsediyor, zeytin dediği de Türk'lerin hâlâ ve hâlâ kozmetikle yeterince birleştiremediği ama yabancı markaların bizden daha fazla şekilde her alanda kullandığı zeytin yağı. Peelingin kokusu çok buram buram tazelik hissettirmese de normal seviyede, ne rahatsız edici ne de boğucu havada olduğu için çoğu kişinin sevebileceği temiz koku ayarında. 200 ml boyutu bereketli bir ürün kullanımı sağlıyor. Hemen çarçabuk bitmiyor. Ambalajı şeffaf bir tüpten ibaret. Bana göre ideal ölçüde yani sade ve kullanışlı. Peelingin asıl sevdiğim özelliği, kullanımdan sonra vücuda bıraktığı yumuşaklığı. Uygun fiyatlı (10 Lira küsürdü yanılmıyorsam), hoş kokulu ve hafif yapıda oluşuyla sevdim. Tekrar tekrar alabileceğim ürünlerden birisi oldu. Kullanım önerisi olarak, haftada bir defa uygulanma önerisi not olarak düşülmüş. O kadar sert etkide bulmadığım için bence biraz daha sık kullanıma alınabilir. Aynı zamanda vegan bir ürün. Hayvan testleri yapmayan bir marka olduğu için cruelty free kozmetikleri kullanıyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İçerik kısmında ise bir peeling olarak çok aşırı güzel olmasa da geçerli not alır. Paraben ve silikon içermemesi karnesindeki iyi hanelerden birisi. Özetçe, gayet kaliteli buldum. Envaiçeşit markalara para dökmektense uygun fiyat ve kaliteyi bir arada sunan Wellness Beauty ürünlerini hiç değilse bir kez denemelisiniz. Eminim ki bir kez kullandıktan sonra diğer ürünlerini de edinmek için raflara tekrar bakınırken kendinizi bulacaksınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar