Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Güvenilir Online Kozmetik Alışveriş Sitesi MadamRuj.Com



tüy toplayıcı fırça seti

guvenilir-online-kozmetik-alisveris-sitesi-madamruj-com
Güvenilir Online Kozmetik Alışveriş Sitesi MadamRuj.Com

İndirimler ve fırsatlar için online alışveriş yapmak hepimizin hobisi, şimdi onlara yeni bir tane daha eklendi, güvenilir online kozmetik alışveriş sitesi olarak benim sevgimi kazanan MadamRuj sitesi. Özellikle sosyal ağlar geliştikçe daha fazla kozmetik ve makyaj ürününü merak eder olduk. Hatta online alışveriş bağımlılığı diye yeni bir bağımlılık türü lügata girmiş durumda. Peki insanlar neden online alışveriş yapar ?




1- Almak istediği ürünü daha indirimle alabildiği için.

2- Hızlı bir alışveriş sitesi sayesinde mağazalarda bekleme derdi çekmediği için.

3- Özel kampanyalarla daha avantaj sağlamak için.

4- Kargocunun paketle gelişiyle başlayan paketi açış keyfi insana mutluluk ve kendini özel hissettirdiği için.

4- Online alışveriş hastalığına yakalanıldığı için. ☺



Tüm bunlar bir araya geldiğinde gece dahi tıkır tıkır alışveriş yapmaktan duramıyoruz. İnternet üzerinden alışveriş yapmak risk taşır. Hatta bu riski sevmeyenler göz korkutucu bulabilir. Ancak gelişmiş teknoloji sayesinde ve güvenilir markalarla alışveriş yapmak sizi riskten korur. Böylece online alışveriş nimetinden siz de kolay şekilde faydalanma aşamasına gelebilirsiniz. Çünkü online alışveriş demek pratiklik ve eğlence demek.


Güvenlik sertifikaları online alışverişin mihenk taşıdır. Madamruj.com 256 bit ssl sağlıyor ki bu gayet iyi, çoğu siteye bakarsanız 128 mesela. Hızlı alıveriş iddiası var ki son derece doğru, o gün yaptığım alışveriş ertesi gün kapıımdaydı. En güzeli paketi açtığında yaşattığı mutluluk. Hem deneme boy ürünler, hem tatlı renk cümbüşü hem kendimi özel hissettiren ambalajlamalar. Kısacası gerçekten eğlence veriyor, keyifsiz güne size şımarma anı sunuyor. Eğlence doğanızda var ise online alışverişin keyfini kesinlikle yaşamalısınız. Güvenilir sertifikaları olanları tercih ederek ve hızlı gönderimle işkence değil mutluluk yaşamanız için size gönül rahatlığıyla MadamRuj.Com 'u öneririm. Şu ana kadar blog sayfamda güvenmediğim hiçbir firmaya yer vermedim, mail kutumda yanıt vermediğim sayısız firma var. Çakma çutma firmalarla uğraşmak yerine, sağlam bulduğum markalarla ilerlemek istiyorum. Bu yüzden önerilerimi sağlam tuttuğuma emin olabilirsiniz.




MadamRuj.Com 'da neler var? derseniz eğer ;

İndirim Vitrini diye bir bölüm var ki benim gezmekten en keyif aldığım bölüm. Bir elimde kahve diğer elimde mouse, çıt çıt indirimli ürünlere bakıyorum. İndirim oranları sözde değil, bindirmeden indirim sunuyorlar.

Makyaj Ürünleri 'ne bakabileceğiniz özel bir alan var. Tüm makyaj ürünlerini bir arada bulabilirsiniz. Özellikle ruj çeşitliliği gözümden kaçmadı.


Saç Bakımı bölümünde farklı markaların bir arada olması en dikkat çekici özelliği. Örneğin Batiste, benim bayıldığım ayıldığım Desert Essence , mucizevi yağ bakımıyla pat diye popülerleşen L'oreal Paris ve ezelden beri popüler olan John Frieda bir arada. Organix şampuanları da unutmamak gerek tabii. İlk göz ağrım Organix'tir <3 Saç şekillendiricilerini önermesem de şampuanlarını ayrı severim.


Cilt Bakımı kategorisinde Garnier sevenlerinin eğlenceli bulacağını düşünüyorum. Garnier'e özel indirimler bulunuyor. Ufak eleştirim, benim için mühim olan cilt bakım klasmanını daha sağlam tutmaları yönünde. Cilt bakım ürünlerinde daha farklı ve başka yerde bulamayacağımız markalar ilerleyen zamanlarda görmek isterim ^^


Parfüm kısmı ise ah benim parfümlere ilgim çok yoğuşmalı. Parfümleri diğer kozmetiklerden ayrı yere koyuyorum, gerçekten insanın havasını o an değiştiriyor, anılarını tazeliyor. Benim için koku çok önemli. Parfüm kategorisinde her yerde orijinalini bulunamayan Bath and Body Works, Britney Spears Parfüm 'leri, Calvin Klein Parfümleri ve her yerde rastlamadığım uygun fiyatlı Body Fantasies Vücut Spreyleri var.




Ayrıca sitenin belirli bir disiplini var. Diğer siteler gibi satılan ürünleri hâlâ var gibi gösterip satmaya çalışmıyorlar. Biten bitiyor. Tekrar stoğuna alana kadar satın alamıyorsunuz. Bu tutumu bir müşteri olarak pek güzel. Sadece para hırsı uğruna insanları kandıran sitelerden biri olmadığını gösteriyor. Olmayan ürün için 3 gün 3 hafta bekletmiyor. Bu ufak detay minik olabilir ama bir online alışveriş kurdu olarak müşteriye nasıl zahmetli geldiğini ben bilirim.



Sık kullanılanlar listenize almanız gereken yeni ve tatlı bir online alışveriş sitesi olan MadamRuj.Com 'u kesinlikle tavsiye ederim. Neden Madamruj.Com? sayfasında merakları giderecek açıklamalar bulunuyor. Kozmetik, makyaj, bakım ürünlerinizi online şekilde hızlıca almak istiyorsanız Madamruj sitesinin güvenilir ve iyi bir durak olduğunu not etmeyi unutmayın. Ayrıca sürekli yeni kampanyaları var, şu anda mesela 20 liralık alışverişlere ücretsiz Essence makyaj paleti hediye 


Yorum Gönder

0 Yorumlar