Haşere ve Sinek Kovucu Tak Prize Çalıştır
Elektronik Fare ve Haşere Kovucu başarılı olduğu haşere ve kemirgenlerin bir kısmı şunlardır;
- Fare
- Sıçan
- Arı
- Kara Sinek
- Hamamböceği,
- Kalorifer Böceği
- Bit
- Akrep
- Karınca
- Pire
- Örümcek
- Cırcırböceği
- Kene
- Tahtakurusu
- Kırkayak
- Güve
- Kızılgöz
- Kulağakaçan
- Yarasa vb.
Etkili ve Kalıcıdır:
Haşerelere Karşı 3 Güçlü ve Etkili Koruma Yöntemi Uygular.
1) Dışarıdan içeri fare ve böcek girişini önler.
2) Duvar içlerinde bile yuva yapmalarını engeller.
3) Üremelerini durdurur. Bir daha çoğalamazlar.
Bu 3 üstün ve kalıcı etki sayesinde yıllarca haşerelerinizi sıfırda tutabiliriz.
Ürün Güç Tüketimi: 4.5 W Yıllık 43.84 kw/h
Kullanılan Alanlar:
Fabrikalarda gece çıkan yangınların en büyük nedeni farelerdir. Elektrik kablolarının içindeki pudrayı keşfedip kemirirler ve kısa devre oluşup, genellikle gece de müdahale edecek kimse bulunmadığından maalesef fabrikalar kısa sürede kül olur.
Gıda imalâthaneleri hem farelerin ve hem de böceklerin en çok sevdiği mekânlardan biridir. Ortalık her gün ilaçlansa bile duvar içleri ilaçlanamayacağı için, böcekler orada üremeye devam ederler. Riddex, dışarıdan yenisini sokmadığı gibi, içeride var olan böceğin de gizlenmesine imkan vermez ve açığa çıkartır. Son bir kez ilaçlamayla içeride açığa çıkan böcek bitirildikten sonra dışarıdan da yenisi gelmeyeceği için problem kökünden çözülmüş olur.
Artık imalathane gıda denetimleri için kapılarını güvenle yetkililere açabilir!
Diğer tüm mekânlarda kullanılacak alanın büyüklüğüne uygun tek bir Elektronik Haşere ve Fare Kovucu cihazı merkezi bir yerde prize takıldığı andan itibaren fare böcek girişi tamamen kesilir
Etki Alanı:
Elektronik Fare ve Haşere Kovucu haşere önleme sistemine sahip cihazlar, farelerde ve diğer kemirgenlerin, beyin otomatik reflekslerini birkaç saniye içinde bozarak, etki alanına girme eylemlerine son vermektedir.
Bu ani etki mekanizması sonucu, içerde önceden yuvalanmış fare ve diğer kemirgenler, hastalanmakta, üreme, uyku, beslenme, düzenleri bozulmaktadır.
Bu duruma alışabilen fare ve kemirgen görülmemiştir. Sistemin alışkanlık/bağışıklık yapma gibi bir yan etkisi da görülmemiştir.
Ancak sistemin etki alanı dışına çıkabilen fare ve diğer kemirgenler etkiden kurtulmuş olurlar. Sağlıkları normale dönmeye başlar.
Kın kanatlı yürüyen ve uçan böcek türlerinde, böceklerde etkili olan, havadaki dalga salınımının karakteristik gücü, onları uçamaz, yürüyemez, çiftleşemez, uyuyamaz hale getirir.
Bilindiği gibi fare zehirleri 8 günden önce öldürmez. Bunun nedeni, içerideki tüm farelerin zehiri yemesini sağlamaktır. Bu 8 gün zarfında da içerideki fareler yavrulayabilir ve dışarıdan da sürekli yeni fare girme ihtimali vardır.
Çalıştığı mekâna cihaz yeterli güçte takılmışsa asla dışarıdan fare girmez. Farenin dışında diğer kemirgenler; gelincik vb. de giremez.
Kertenkele, yılan, akrep, çıyan, kırkayak, kene, çekirge, arı, at sineği, yarasa vb. tüm kan emen, kemiren zehirli haşerat türlerinde etkilidir.
0 Yorumlar