Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Elektrik EMS ayak masajı ped ayak kas stimülatörü



tüy toplayıcı fırça seti



Elektrik EMS ayak masajı ped ayak kas stimülatörü ayak masaj matı kan dolaşımını artırmak ağrı ağrı sağlık rahatlatmak

Açıklama:

Malzeme: pamuk PU hamuru
Stil: #1 ? #2
Ürün boyutu: 34*33*0.5cm

Bu, masaj benzeri bir his olan çeşitli terapötik duyumlara izin verir, bu da ayaklarınıza sürekli kilo verdikten sonra ağrıları rahatlatabilir.
Dolaşım destekçisi, ağrıları ve ağrıları gidermek için ayak, ayak bilekleri veya ves ğıların ağrılı bölgelerine doğrudan yerleştirilebilen ek elektrot pedleri içerir
Ayaklar dolaşım eksikliği olduğunda şişmiş, soğuk olabilir ve kramp başlar. Ayaklar veya bacaklar yavaş kan akışından sıvı toplayabilir ve sonuç olarak şişmiş ve kabarık görünürler. Masaj, ayaklardan kanın yukarı akmasına izin veren ve sonuç olarak şişmeyi azaltmaya yardımcı olan yerel dolaşımı iyileştirdiği kanıtlanmıştır.
Düşük frekanslı darbe (EPS/EMS) ısı iletim teknolojisi sayesinde, ayak ve ves ğıların kaslarını uyarır, kan dolaşımını teşvik eder ve ayakları rahatlatır.
Sadece bir ayak masajından daha fazlası, sıradan yoğurma, shiatsu masajı ve titreşimli ayak masajından farklıdır. Bu, ayakların ve ves ğıların tabanlarının kaslarını uyaran, kan dolaşımını teşvik eden, ayakları rahatlatan ve yorgunluğu azaltan düşük frekanslı darbe (EMS) teknolojisidir.
Yumuşak ve rahat Yoga Mat malzeme Footpad. Cilt dostu gümüş iyon devre baskı. Nadir toprak malzemeleri kullanarak ısı iletim teknolojisi. Ayrı ana bilgisayar, footpads ıslak bezle temizlenebilir.

Ambalaj listesi:

1 X ayak masajı
1 X pil ana bilgisayarı
1 X manuel
Veya
Ambalaj listesi:
1 X ayak masajı
1 X şarj sunucusu
1 X USB şarj hattı
1 X manuel







 

Yorum Gönder

0 Yorumlar