Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

tens cihazı ile kas geliştirme



tüy toplayıcı fırça seti

3lü Sixpad Karın Kol Kası Geliştirici Masaj Aleti Spor Cihazı
Sixpad Abs Vücut Kas Geliştirici Spor Aleti
Sixpad Abs Vücut Geliştirici Spor Aleti
Uygun Bir Ritimle Ve Yumuşak İvmeli Bir Şekilde Düşük Frekanslı Titreşimler Verir..
Ayarlanabilir Düşük Frekanslı,Az Ritimli Veya Ritimsiz Şekilde Ayarlamalar Yapabilirsiniz.
Vücuttaki Uygun Güce Ve Hıza Bağlı Olarak Düşük Frekansla Vücut Ritim Ve Yumuşak İvme Uygular.
Yaptığı Basınç Ve Düşük Frekanslı Etki İle Kişide Masaj Etkiis Yapar.
Çalıştırılması Kolaydır, 6 Farklı Modda Kullanılabilir.
Tasarruflu Çalışır,Kullanılmadığında Otomatik Kapanma Sistemine Sahiptir.


Sixpad Abs Kullanımı
Yapışkan Jel Pedleri Ve Vücudunuzda Kullanmak İstediğiniz Bölgeyi Daima Temizleyin.
Pedleri Çekerek Vinil Kapağından Çıkarın.
Kanat Şeklinde Pedleri Vücudunuzda İstediğiniz Yere Yapıştırın.
Cihazı Çalıştırmak İçin Çalışma Modunu Ve Çıkış Seviyesini Ayarlayın.
Çalışma Süresi; Her Bir Seçenek İçin 12 Dakikadır.

Hediye Olarak Sauna Kemer Gelecektir. Ürünü Kullanırken Daha Fazla Etki Görmenizi Sağlar.

Sixpad Nedir?
Dünyanın en hızlı,yüzde yüz etkiye sahip, belli bölgedeki yağları yakıcı olarak kullanılan ürünümüz dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo’nun çalışma programına sahiptir. Hem sağlıklı hem kısa sürede etkisini gösteren ürünümüzü kullandığınızdan emin olun pişman olmayacaksınız. Dünyanın en pratik vücut geliştirmesini sağlayan sixpad kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Yıllarca spor yapmış sporcuların vücuduna kavuşmak çok kolay. Siz de sixpad kullanarak göz alıcı kol kaslarına ve ilgi çekici karın kaslarına kavuşmak istiyorsanız mutlaka bu ürünümüzü kullanmalısınız.
Sixpad kısa süreli kas geliştirmenin, vücut yapmanın en kolay yoludur. Kendi alanının en iyisi olduğunun pek çok kanıtını bulabilirsiniz. Ürünümüzün içinde bulunan EMS sisteminin benzerlerinden en büyük ayrıcalığı kırk yıl boyunca yapılan deneylerle kendini ispatlıyor. Beyinden kasa gönderilen emirlerin neredeyse birebir uyumlu simülasyonu geliştirilmiştir.Sixpad, işini en iyi yapan antrenörlerden destek alınmış ve ünlü bilim adamları tarafından yıllarca detaylı çalışmalar sonucunda üretilmiş bir üründür.

İster evinizde oturduğunuz yerden ister iş yerinizdeyken isterseniz uzun bir yolculuğa çıktığınızda kullanabileceğiniz sizi yormadan efor sarf etmeden kullanılan sixpad üzerine yapılan bilimsel çalışmalarla da etkisini kanıtlamış bir üründür. Üç farklı parçadan oluşan ürün kol, bacak ve karın bölgesi kasları için kullanılabiliyor.

Sixpad kullanmak vücut geliştirmek isteyen kişiler için en akıllıca çözüm. Çünkü satın alacağınız bu ürün hem vaktinizden, hem enerjinizden hem de paranızdan tasarruf sağlamanıza yarayacak.


Sixpad Kullanımı Güvenli Midir?
Herhangi bir yan etkisi olmadan kullanım imkanı sunması kullanıcılar açısından güvenli kullanım imkanı elde edilmesini sağlar. Bu nedenle kullanıcılar cihaz ile yapacakları egzersiz sayesinde herhangi bir sorun ile karşılaşmadan diledikleri her durumda kullanım imkanı elde edebilirler. Her türlü bilgi için http://sixpadkarinkasigelistirici.kapidanakitodeme.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özellikle günümüzde sporcular tarafından da tercih edilen cihaz egzersiz yapmanızı daha kolay hale getirmektedir. Yan etkisi olmadan veya güvenlik açısından herhangi bir sorun olmadan kullanım imkanı sunmaktadır. Ufak titreşimleri ile kasların uyarılmasını sağlayarak daha sıkı bir yapıya sahip olmalarına yardımcı olan sixpad etkisi kanıtlanmış bir cihazdır. Bu sayede kullanıcılar istedikleri sonucu kısa süre içerisinde elde edebilirler.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar