Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

hazneli cam sileceği



tüy toplayıcı fırça seti

 

Silecek Silecek Cam Temizleyici Duş Silikon Kurutma Temiz Cam Yıkama Arabası
Araba Cam Temizleme Kazıyıcı Silecek Fırça Aracı Ev Temizleme Araçları Araba Silgi Fırça Sprey Pencere Temizleyici


100% Brand New ve Yüksek kalite

1. Yağmurlama can ve cam kazıyıcı birleştirilir, daha uygun.
2. PP malzeme sulama kutular, kauçuk kazıma, çevre ve güvenlik.
3. Spiral tasarım, kurulumu kolay, sızıntı kolay değil.
4. Üç renk mevcuttur farklı tercihlerini karşılamak için.
paket şunlardır: Cam temizleyici * 1 adet


dikkat: farklı Olarak bilgisayarlar ekran renkleri farklı, gerçek öğenin renk yukarıdaki resimlerden biraz değişebilir, anlayışınız için teşekkürler. resim Gösterisi
ödeme orada Alipay olarak www.tikucuz.com üzerinde pek çok ödeme yöntemleri vardır, kredi Kartları, Gerçek zamanlı Banka Transferleri, çevrimdışı Ödemeler (Banka Havaleleri, Western Union). en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz sizin için.
çıkarlarını korumak için, ödeme geçici Alibaba tarafından yapılacaktır, ve bize yayımlanan olmayacak size sipariş almak ve onu memnun kadar. nakliye bizim mallar çok yeterli, emin satın dinlenme lütfen, biz derhal sevk edecek.
1. Because Politikası, Rusya iseniz bize tam adınızı verin. işbirliğiniz için teşekkür ederiz.
2. Item 2-5 iş günü içinde sevk edilecektir ödeme makbuzu.
3. If içinde işlem Hong Kong ve Çin resmi tatil, taşıma süresi gecikmeli olacaktır. lütfen anlayın.
4. eğer 45 gün içinde mal almak değil, pls bize 3-5 iş günü izin size iade vermek için önce doğurtulamamışsa paketlerini kontrol etmek için. teşekkürler iade Politikası bunu aldığınızda öğe kusur ise veya onunla memnun değilseniz, lütfen bir değiştirme veya para için 5 gün içinde iade geri.
ama öğeleri fabrika durumuna geri olmalıdır.



lütfen önceden bize ve onu iade önce çift dönüş adresini kontrol edin. geribildirim bize iyi bir geribildirim verebilir umut! görüşleriniz bizim bussiness geliştirme çok önemlidir.
biz içtenlikle Olumlu Geribildirim 5-star Ayrıntılı Satıcı derecelendirme bizim ürün ve memnun iseniz bizim için hizmet.
It 'll sadece seni 1 dakikanızı ayırın. desteğiniz için teşekkür ederiz!



süngerli cam silme aparatı kolay cam silme aparatı uzayan cam silme aparatı uzatmalı cam silme aparatı su hazneli cam silme aparatı bim buharlı cam silme aparatı cam silme süpürgesi cam silme aparatı cam silme makineleri uzun saplı cam silme aparatı nakit ödeme,fısfıslı cam sileceği, su hazneli cam silme aparatı, sprey hazneli cam sileceği, buharlı cam silme aparatı, deterjan hazneli cam silici, temizleyici, kolay cam silme aparatı evde cam silme aparatı en kolay cam silme aparatı kolay, sprey, hazneli, cam, silme, aparatı, kapıda ödeme, sipariş, fiyatı, nerede satılır, pratik,su, hazneli, spreyli, cam, silici, nakit ödeme, satın al, mikrofiber, bezli, temizlik, süngerli, mop,fısfıslı, temizleyici, buhar, buharlı, kolay, sprey, hazneli, cam, silme, aparatı, pratik,su, hazneli, spreyli, cam, silici, mikrofiber, bezli, temizlik, süngerli, mop, fısfıslı, temizleyici, buhar, buharlı, fısfıslı cam sileceği, su hazneli cam silme aparatı, sprey hazneli cam sileceği, buharlı cam silme aparatı, deterjan hazneli cam silici, spreyli su hazneli mikrofiber cam silme mopu, sprey fonksiyonlu cam sileceği, hazneli cam sileceği, cam silme aparatı uzun saplı cam silme aparatı cam silme çubukları

Yorum Gönder

0 Yorumlar