Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

POWER BAND SET FULL DİRENÇ LASTİK SETİ NEREDE SATILIR



tüy toplayıcı fırça seti



Evde sporu kolaylaştıran Direnç bandı veya pilates bandı olarak bilinen direnç lastiği nedir?
Spora yeni başlayanlarında uzun süredir profesyönel olarak spor yapanlarında direnç antrenmanlarında kullandığı direnç bandı veya direnç lastiği olarak da bilinen spor aleti hayatın daha çok evde seyrettiği bu dönemde internette aranan konular arasında yer alıyor. Peki Direnç bandı ve pilates bandı olarak bilinen spor aleti nedir ve nasıl kullanılır?
Pilates bandı sertlik dereceleri renkleriyle ilişkilendirilmiştir. Elastikiyeti güçlü kauçuk malzemeden üretimi sağlanan pilates bandı rengine göre çeşitlenir ve direnç gösterebilme özelliğine sahiptir. Sarı ve tonlarında bulunan bandlar hafif direnç gösterebilirken, yeşil ve kırmızı renkler biraz daha fazla, mavi gibi giderek koyulaşan renkleri yüksek ve nihayet siyah renkleri ise en yüksek direnç seviyesine sahiptir. Direnç bandları ayrı ayrı veya birleştirerek de kullanılabilirler.

Standing Leg Abduction, Standing Hamstrings Curls ve bunun gibi bazı egzersiz hareketleri yapabilmek için, iki ucu kapalı dairesel banda sahip olmalısınız. Bunun için ya açık bandı düğümlemek yada loop pilates bandı sahibi olmalısınız. Boyutlar 25 ila 30cm arasındadır. Ancak bacak egzersizleri için 25cm. oldukça dar bir genişliktir. 30cm'lik boyut spor aktiviteleri için önerilen boyuttur.


Yorum Gönder

0 Yorumlar