Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Micromatic Duo Türkiye Resmi Satış Sitesi



tüy toplayıcı fırça seti

Manuel OCB Sigara Sarma Makinesi ile artık paket sigaralardan farksız aynı kalitede sigaralar sarabileceksiniz. Sigara sarma makinası ile paket sigaraların ağır maddi külfetinden kurtulmuş olacak içeceğiniz kadar ve istediğiniz kalitede sigaralar sarabileceksiniz. Piyasada ki birçok sigara sarma makinesinden farkları boş sigara tüpünü yırtmadan doldurması için üzerinde ki özel aparatı ve daha hızlı sarım yapmasıdır. Cihazın üzerinde ki tütün haznesine tutunünüzü yerleştirdikten sonra boş sigara tüpünü makinenin ağız kısmına yerleştiriyorsunuz ve kolu çevirdiğinizde otomatik olarak sigaranızı dolduruyor. Çok sağlam ve dayanıklı olmasının yanında tamamen çelik olması size ayrıca bir güven veriyor. OCB Sigara Sarma Makinası ile artık çok profesyonel bir şekilde sigara sarımı yapabilirsiniz.


Profesyonellerin yanı sıra yeni başlayanlar için de sigara sarmayı kolaylaştıran çelik kasaya sahip dayanıklı mükemmel bir üründür. Çelik gövdeye sahip olması uzun ömürlü kullanmanızı sağlamaktadır. Kaliteli metalden üretilmiş olan OCB Sigara Sarma Makinesi bütün tütünler için idealdir. Metal kol yardımı ile sigara filtresini yerleştirip rahatça bir dolum yapabilirsiniz. Bu metal kolu ile gelişmiş makine tasarımı ve kullanım kolaylığı ile sadece Profesyoneller için değil deneyimsiz sigara saranlar için bile mükemmel bir işleve sahiptir. OCB Kollu Sigara Sarma Makineleri 5.9 cm ve 6.9 cm olmak üzere iki farklı dolum haznesi ihtiyaca göre ayarlanabilir. Makine tabanı kaymaz lastik kaplamaya sahiptir ve böylece masada güvenli bir duruş sağlıyor size.

OCB Sigara Sarma Makinesi gri rengindedir. Micromatic Sigara Sarma Makinesinde 2 Farklı dolum haznesi vardır. Uzun ve kısa filtre ayarlaması yapılabilir. Gövdesi Metal yapıya sahiptir. (Metal yapıya sahip olanlar uzun ömürlü kullanılabilir) Yaklaşık 1680 gram ağırlığındadır.




OCB Micro Matic Kollu Sigara Sarma Makinası Özellikleri Nelerdir?

? Metal yapıya sahiptir. (Metal yapıya sahip olanlar uzun ömürlü kullanılabilir)
? Kolay kullanımlı extra kaliteli bir gövdeye sahiptir.
? Kaymaz zemin paspası olması dolum yaparken sizi yormaz.
? Birinci sınıf işçilik.

Yorum Gönder

0 Yorumlar